Στην Digitel παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες σχεδίασης, εγκατάστασης, πιστοποίησης και συντήρησης ενσύρματων δικτύων & Wi-Fi με αξιοπιστία,ασφάλεια και αποτελεσματικότητα!

65fac7d565c07
01

Δίκτυα Χαλκού

Αξιόπιστη & σταθερή σύνδεση

Τα δίκτυα χαλκού προσφέρουν μια αποτελεσματική λύση σταθερής σύνδεσης στο Διαδίκτυο με υψηλές ταχύτητες μετάδοσης δεδομένων ευκολία στην συντήρηση και αξιοπιστία. Οι τεχνικοί δικτύων της εταιρίας μας δημιουργούν προσαρμοσμένες λύσεις για την κάλυψη των αναγκών σας

02

Ασύρματα δίκτυα Wi-Fi

wireless connection

Τα ασύρματα δίκτυα Wi-Fi παρέχουν ελευθερία κίνησης, ευκολία σύνδεσης καθώς και σύνδεση πολλαπλών συσκευών σε οποιοδήποτε σημείο του χώρου σας.Μέσω των υπηρεσιών μας στον τομέα του Wi-Fi, προσφέρουμε την εγκατάσταση και τη διαχείριση δικτύων Wi-Fi που εξασφαλίζουν την ασφαλή και αξιόπιστη πρόσβαση στο Διαδίκτυο

03

Δίκτυα Οπτικών Ινών

Αξεπεραστη ταχύτητα

Η τεχνολογία οπτικών ινών παρέχει τη δυνατότητα μεταφοράς μεγάλου όγκου δεδομένων με ελάχιστη καθυστέρηση και μέγιστη ασφάλεια, και είναι η ιδανική επιλογή για επιχειρήσεις που χρειάζονται υψηλές επιδόσεις και αξιοπιστία. Τα συνεργεία μας προσφέρουν μελέτη, εγκατάσταση και τερματισμό οπτικών ινών με τα πιο σύγχρονα εργαλεία.

Εμείς Στην Digitel

Συνεργαζόμαστε με τους μεγαλύτερους οίκους δικτυακών προϊόντων και επενδύουμε σε σύγχρονα εργαλεία για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών.

Πιστοποιημένος αντιπρόσωπος Alcatel Lucent Enterprise.